Software bestellen

Via Schoolspot kunt u diverse computerprogramma’s tegen forse onderwijskorting bestellen.

schoolspot

Schoolspot is een not-for-profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software, clouddiensten en hardware. De organisatie is helemaal gericht op ouders van leerlingen en medewerkers in het basis- en speciaalonderwijs. U heeft keuze uit ruim 250 artikelen van gerenommeerde leveranciers als Adobe, Norton, McAfee en Microsoft.  De korting loopt op tot 90% ten opzichte van de adviesprijzen.

Klik op www.schoolspot.nl om een account aan te maken en de software te bestellen. Bij het aanmaken van een account selecteert u ” basisschool st. Jan”

Let op: kies bij plaats ” Hengelo” (ipv Hengelo OV) anders kunt u onze school niet selecteren.