Nieuwe Ouders

fotonieuweoudersEen goede school uitzoeken voor uw zoon of dochter is een bijzonder moment. We willen u graag laten ervaren hoe wij onderwijs geven op de Sint Janschool.

U bent van harte uitgenodigd voor persoonlijk gesprek en een rondleiding. U kunt hiervoor een afspraak maken met Pascal van den Bos, directeur van de Sint Janschool.

Dit kan door te mailen naar info@st-janschool.nl of door te bellen naar school (074-2914073).

Informatie voor ouders die een leerling hebben aangemeld

Nadat uw kind is ingeschreven ontvangt u een bewijs van inschrijving. Ongeveer 6-8 weken voordat uw zoon of dochter 4 jaar wordt, neemt de groepsleerkracht contact met u op. De leerkracht geeft aan wanneer de 1e schooldag is en spreekt met u twee dagdelen af dat uw kind komt wennen in de groep.

Als uw kind in de zomervakantie 4 jaar wordt (of in de maand daarvoor) geldt het volgende: Zij zullen in het begin van het nieuwe schooljaar starten. Er worden geen wen-momenten afgesproken maar uw kind wordt uitgenodigd voor de wisselmiddag.

Hier kunt u de brief downloaden die u krijgt op de eerste dag dat uw kind komt wennen.

Informatie 1e wendag instroomleerlingen