Leerlingenraad

Onze school heeft een leerlingenraad. Daarin zitten de vertegenwoordigers uit de groepen 5 t/m 8. Uit elke klas één vertegenwoordiger. Elke klas heeft ook een reserve.

De leerlingenraad denkt mee, beslist mee en organiseert activiteiten. Samen houden we de school leuk & gezellig en maken we de Sint Janschool steeds weer een stukje beter.

Groep 5A: Fiene Eekhout, reserve: Julia Toren

Groep 5B: Daniques Kleinsman, reserve: Lena Filart

Groep 5C: Latife Naz Kizilbay, reserve: Hanne Wools

Groep 6A: Merle Nauta, reserve: Jordy Klein Haarhuis

Groep 6B: Mirthe Kuipers, reserve: Lyam Middelbos

Groep 7A: Arda Karadeniz, reserve: Lynn Veldhuis

Groep 7B: Loren Bruggema, reserve: Renske Hagreis

Groep 8A: Cira van der Sommen, reserve: Sven Leushuis

Groep 8B: Andy de Graaf, reserve: Teun Baars

De leerlingen van groep 8 zijn voorzitter en secretaris.  Via leerlingenraad@st-janschool.nl kun je met hen in contact komen.
Elke klas kan via de vertegenwoordiger op elke bijeenkomst maximaal 2 agendapunten inbrengen. Op de vergadering met de leerlingenraad worden alle agendapunten samen met meneer Pascal & juf Petra besproken. De notulen worden in de klassen 5 t/m 8 door elke vertegenwoordiger met de klas uitgelegd.