Leerlingenraad

Onze school heeft een leerlingenraad. Daarin zitten de vertegenwoordigers uit de groepen 5 t/m 8. Uit elke klas één vertegenwoordiger. Elke klas heeft ook een reserve.

De leerlingenraad denkt mee, beslist mee en organiseert activiteiten. Samen houden we de school leuk & gezellig en maken we de Sint Janschool steeds weer een stukje beter.

Groep 5a: Merle Nauta
Reserve: Jordy Klein Haarhuis

Groep 5b: Mirthe Kuipers
Reserve: Lyam Middelbos

Groep 6a: Nienke ter Beest
Reserve: Floyd Simons

Groep 6b: Miguel Duman
Reserve: Renske Hagreis, Luuk Schothuis

Groep 7a: Cira van der Sommen
Reserve: Sven Leushuis

Groep 7b: Andy de Graaf
Reserve: Teun Baars

Groep 8: Thirza Nijland, Amber Lambers
Reserve: Indy Veltkamp, Jip ter Braak

De leerlingen van groep 8 zijn voorzitter en secretaris.  Via leerlingenraad@st-janschool.nl kun je met hen in contact komen.
Elke klas kan via de vertegenwoordiger op elke bijeenkomst maximaal 2 agendapunten inbrengen. Op de vergadering met de leerlingenraad worden alle agendapunten samen met meneer Pascal & juf Nancy besproken. De notulen worden in de klassen 5 t/m 8 door elke vertegenwoordiger met de klas uitgelegd.